تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده

دبیرکل حزب الله لبنان: جاسوس موساد با حمایت پلیس سوئد به دو میلیارد مسلمان در جهان توهین می‌کند

دبیرکل حزب الله لبنان: جاسوس موساد با حمایت پلیس سوئد به دو میلیارد مسلمان در جهان توهین می‌کند سیدحسن نصرالله در سخنرانی روز سه‌شنبه خود به مناسبت سیزدهمین روز ماه محرم بار دیگر هتاکی کشور‌های غربی به قرآن کریم را محکوم و اعلام کرد که فرد جاسوس موساد با هتک حرمت قرآن کریم به مقدسات دو میلیارد مسلمان اهانت کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 01
کد خبر: ۱۹۷۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله عنوان داشت: بار دیگر جنایتکار نفرین شده در سوئد قرآن کریم را تحت حمایت پلیس سوزاند. فرد جاسوس موساد به مقدسات دو میلیارد مسلمان اهانت کرده است.

وی افزود: یک جاسوس موساد وجود دارد که با حمایت پلیس سوئد با هتک حرمت مقدسات اسلامی به دو میلیارد مسلمان در جهان توهین می‌کند.

سید حسن نصرالله افزود: دیگر معنایی ندارد که جوانان مسلمان منتظر باشند تا دولت‌ها و سازمان‌ها مسئولیت‌های خود را بر عهده بگیرند و کسانی را که به شدت از قرآن سوء‌استفاده می‌کنند، مجازات کنند.

سید حسن نصرالله در محکومیت سکوت برخی کشور‌های منطقه و جهان در قبال هتک حرمت قرآن کریم گفت که در برخی از کشور‌ها اگر به شاه یا شاهزاده یا همسر شاه و شاهزاده یا خانواده آن‌ها اهانت می‌شد، همه مردم جهان بلند می‌شد و ساکت نمی‌نشست و روابط به طور کامل قطع می‌شد.

وی افزود: جامعه جهانی خائن و دروغگوست و آنچه از جامعه ما حمایت می‌کند مقاومت است؛ عهد خود را با مقاومت که محاصره و تهدید آن را نمی‌ترساند، تجدید می‌کنیم.

وی در ادامه به تحولات «عین الحلوه» اشاره کرد و گفت: تحولات اردوگاه عین الحلوه همراه با آوارگی و خونریزی، دردناک است و همه را تحت تاثیر قرار داده است.

دبیرکل حزب الله تأکید کرد که جنگ در اردوگاه عین الحلوه باید به هر نحوی متوقف شود و نباید ادامه یابد، زیرا عواقب آن برای فلسطینی‌ها و جوانان بد است.

دبیرکل حزب الله تصریح کرد: زمانی که ما منتظر دولت‌ها بودیم، ملت‌های ما شکست خوردند، اما وقتی مردم قیام کردند، پیروز شدند و امروز ما در مقاومت و دفاع از مقدسات خود روی ملت‌های خود حساب باز می‌کنیم. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار